«Бережи природу для людського роду!»

розміщено в: Новини | 0

Природа самодостатня і цінна сама собою. І завдання людини — не зашкодити, оскільки вона є лише частинкою цієї природи. Ми живемо на прекрасній планеті Земля та всі відповідальні за неї. Але люди забруднюють довкілля, шкодячи цим і собі. Сьогодні ми хочемо привернути загальну увагу до збереження природи.

Весна — пора пробудження первоцвітів, вони милують наше око своєю красою, ваблять ніжним ароматом.

Любі друзі! Не зривайте для букетів багато квітів. Ні в якому разі не виривайте первоцвіти з цибулинкою, бо цим ви сприяєте знищенню рослин. Нехай побачать цю красу інші люди, нехай комахи поживляться солодким нектаром їхнього цвіту.

Якщо все-таки вирвалась рослина з цибулинкою, посадіть її в тінистому куточку свого саду чи двору. І первоцвіти самі прийдуть до вас, порадують навесні вас і ваших близьких своєю красою і ароматом.

Пам’ятайте! Природа потребує розуміння і захисту з боку людини. Живіть у гармонії з природою.

Завдання кожної людини – берегти нашу планету, а особливо ту територію, де вона живе сьогодні, де будуть жити її діти завтра!

Ми – господарі нашої планети, а вона для нас – наше життя. І берегти природу – значить берегти Батьківщину!

Долучайтесь до покращення екологічної ситуації на планеті. Адже ми, як і рослини та тварини, є частинкою природи, її невід’ємною складовою. Тому хочеться звернутися до всіх людей на Землі зі словами:

  • Будьте свідомими щодо гармонічного існування людини з природою!
  • Формуйте екологічну культуру та поняття органічного життя!
  • Розширюйте поняття про довкілля і будьте у своєму довкіллі турботливими господарями!
  • Виховуйте любов до природи та інтерес до її охорони!

Залишити відповідь