Витрати на охорону праці у 2019 році

розміщено в: Новини | 0

В Регіональному офісі водних ресурсів у Хмельницькій  області ведеться постійна робота з забезпечення належних умов праці на виробництві, попередження випадків травматизму, дорожньо-транспортних пригод та пожеж на водогосподарських об’єктах.

З початку  2019  року на виконання заходів з охорони праці в Регіональному офісі водних ресурсів у Хмельницькій  області було використано  156,1 тис.грн..  

Встановлено металопластикові вікна (2 шт.) в адмінбудинку РОВР на суму 8,3 тис.грн., замінено та встановлено прилади та елементи систем штучного освітлення   виробничих, адміністративних та санітарно – побутових приміщень, робочих місць, проходів, аварійних виходів в адмінбудинку РОВР та виробничих базах дільниць на суму 7,8 тис.грн. Для захисту працюючих  від  ураження  електричним  струмом проведено заміну та  встановлення приладів та струмоведучих елементів електромережі в адмінбудинку РОВР та виробничих базах дільниць на суму 38,9 тис.грн.

Для покращення санітарно – побутових потреб виробничих та санітарно-побутових приміщень, робочих місць в адмінбудинку РОВР та виробничих базах дільниць було використано 87,8 тис.грн., зокрема на промбазі РОВР влаштовано новий санвузол та душова кімната.

Проведено  навчання  і  перевірка знань з питань охорони праці ремонтувальників руслових  для виконання робіт з бензопилами та моторним інструментом (5 чол.), на що було використано 1,5 тис. грн..

Забезпечено працівників спеціальним одягом, взуттям, засобами індивідуального захисту, миючими засобами на суму 9,2 тис. грн.;

Для забезпечення працівників, зайнятих на роботах з важкими та шкідливими умовами праці (лабораторії моніторингу вод та ґрунтів), молоком було використано 2,6 тис. грн.

Залишити відповідь