Відбулось засідання робочої групи

розміщено в: Новини | 0

?На виконання розпорядження міського голови, з метою раціонального використання водойм міста Хмельницького, 11 жовтня 2019 року відбулося перше ознайомче засідання робочої групи з вивчення питання зариблення водойм м. Хмельницького. В засіданні робочої групи взяв учать представник Регіонального офісу водних ресурсів у Хмельницькій області. Під час засідання робочої групи обговорили загальний стан водойм Хмельницького, визначили основні проблемні питання та можливості їх вирішення.

?Одним із основних питань є підготовка водойм до зариблення, а саме – проведення біологічної меліорації,  розчистки та поглиблення русел річок та водойм на території міста Хмельницького. Для виконання цих робіт необхідно опрацювати питання можливості придбання земснаряду. ❗️Звернуто увагу на незаконний вилов риби браконєрським способом, особливо в період нересту, та несанкціонований скид неочищених відходів підприємств та приватного сектору.

☑️Прийнято рішення про співпрацю Управління з питань екології та контролю за благоустрієм міста із інститутом рибного господарства Національної академії аграрних наук України, щодо вивчення та розроблення перспективного плану зариблення водойм міста. 

Залишити відповідь