Круглий стіл до Всесвітнього дня води

розміщено в: Новини | 0

Напередодні Всесвітнього дня води в приміщенні Регіонального офісу водних ресурсів у Хмельницькій області відбулась зустріч з студентами спеціальності “Екологія” кафедри екології та біологічної освіти Хмельницького національного університету. Зустріч проведено у форматі круглого столу під головуванням начальника Регіонального офісу водних ресурсів у Хмельницькій області Наталії Галкіної, за участі в.о. заступника начальника Регіонального офісу водних ресурсів у Хмельницькій області Катерини Швець, завідувача кафедри екології та біологічної освіти Наталії Міронової, доцентів кафедри екології та біологічної освіти Ольги Єфремової та Сергія Шевченка.

Головне завдання Всесвітнього дня води – нагадати всім людям на планеті про величезну важливість водних ресурсів для підтримання життя на Землі, а також привернути уваги до проблем якості питної води, необхідності охорони водних ресурсів та їх раціонального використання. Цього року Всесвітній день води пройде під гаслом «Станьте тими змінами, які ви хочете бачити у світі».

Під час круглого столу учасниками обговорено головні водно-екологічні проблеми регіону, студентів ознайомлено з основними напрямками роботи Регіонального офісу водних ресурсів у Хмельницькій області, виконанням функцій пов’язаних із управлінням водними ресурсами, розробленням Планів управління річковими басейнами, затвердженими “Цілями сталого розвитку: Україна”, Водною стратегією України на період до 2050 року.

#РОВР_у_Хмельницькій_області

Залишити відповідь