‼️До уваги водокористувачів‼️

розміщено в: Новини | 0

‼️Звіт про використання води форма № 2ТП-водгосп (річна)

?Відповідно до Порядку ведення державного обліку водокористування затвердженого наказом Міністерства екології та природних ресурсів України від 16.03.2015 № 78 буде здійснюватися приймання звітів за формою звітності № 2ТП-водгосп (річна).

❗️Звіт про використання води за 2019 рік водокористувачами подається не пізніше 01 лютого 2019 року.

?Звіт складається на основі даних первинного обліку водокористування згідно з показниками засобів вимірювальної техніки, результатів вимірювань показників якості води (не менше ніж один раз на квартал) (п. 1.7 Порядку ведення державного обліку водокористування).

?Водокористувачі, які здійснюють передачу води іншим водокористувачам та/або прийом зворотних (стічних) вод від інших водокористувачів, при поданні Звіту надають перелік таких водокористувачів з інформацією щодо об’ємів води, врахованих у договорах на водопостачання (поставку води) і водовідведення. (п. 1.10 Порядку ведення державного обліку водокористування).

?Аналіз достовірності звітних даних здійснюється на підставі наданих водокористувачами даних первинного обліку водокористування та результатів хімічних аналізів води, дозволів на спеціальне водокористування, а також нормативних розрахунків водокористування та водовідведення (п. 1.15 Порядку ведення державного обліку водокористування).

?При здачі звіту водокористувачам необхідно надати копії таких документів:

✔️дозволу на спеціальне водокористування;

✔️нормативного розрахунку водокористування та водовідведення;

✔️протоколів лабораторних досліджень якості води за звітний період.

?Прийняття звітів № 2ТП-водгосп (річна) здійснюється за адресою: м. Хмельницький, вул.Соборна, 29, каб. 45, 45а.

?Отримати консультацію та додаткову інформацію можна за телефоном відділу ведення водного кадастру та моніторингу вод (0382)-79-55-97

?Бланк та інформацію щодо заповнення Звіту можна знайти на офіційному сайті Регіонального офісу водних ресурсів у Хмельницькій області у розділі “Офіційні матеріали” – ” Рекомендації щодо заповнення форми № 2ТП-водгосп (річна)”.

Залишити відповідь