‼️ОГОЛОШЕННЯ‼️ про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля

розміщено в: Новини | 0

Повідомляємо про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля планованої діяльності, зазначеної у пункті 1 цього оголошення, з метою виявлення, збирання та врахування зауважень і пропозицій громадськості до планованої діяльності.

1. Планована діяльність. Розчистка русла р. Вовк та захист від підтоплення с. Нижнє, 

с. Черешенька та східної частини м. Деражня Деражнянського району Хмельницької області. Загальна довжина розчисткирусла річки Вовк протяжністю 5,1 км, влаштування регулюючих гідротехнічних споруд на існуючому трубчастому переїзді в с. Нижнє.

Мета – зниження ризику підтоплення території в заплаві річки Вовк на ділянці в межах  Нижнянської сільської ради та східної частини м. Деражня Деражнянського району, а також покращення гідрологічного режиму  і санітарного стану водотоку.

2. Суб’єкт господарювання. Регіональний офіс водних ресурсів у Хмельницькій області, код ЄДРПОУ  05441893, адреса: 29013, м. Хмельницький, вул. Соборна, 29,  тел. (0382) 79-57-98, e-mail:kmelovr@ukr.net 

 

3. Уповноважений орган, який забезпечує проведення громадського обговорення. Департамент природних ресурсів та екології Хмельницької обласної державної адміністрації, адреса: 29000, м. Хмельницький, вул. Свободи, 70, тел. (0382) 65-69-59;  e-mail:  42814282@mail.gov.ua; контактна особа: Шибецька Валентина Олександрівна.

4. Процедура прийняття рішення про провадження планованої діяльності та орган, який розглядатиме результати оцінки впливу на довкілляДозвіл на виконання будівельних робіт, що видається Управлінням Державної архітектурно-будівельної інспекції у Хмельницькій області.

5. Строки, тривалість та порядок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля, включаючи інформацію про час і місце усіх запланованих громадських слухань.

Тривалість громадського обговорення становить 25 робочихднів (не менше 25, але не більше 35 робочих днів) з моменту офіційного опублікування цього оголошення (зазначається у назві оголошення) та надання громадськості доступу до звіту з оцінки впливу на довкілля та іншої додаткової інформації, визначеної суб’єктом господарювання, що передається для видачі висновку з оцінки впливу на довкілля. Протягом усього строку громадського обговорення громадськість має право подавати будь-які зауваження або пропозиції, які, на її думку, стосуються планованої діяльності, без необхідності їх обґрунтування. Зауваження та пропозиції можуть подаватися в письмовій формі (у тому числі в електронному вигляді) та усно під час громадських слухань із внесенням до протоколу громадських слухань. Пропозиції, надані після встановленого строку, не розглядаються.

Громадські слухання відбудуться 5.03.2020 року, о 10 год. 00 хв. у приміщенні Деражнянської міської ради за адресою: м.Деражня, вул. Миру37 та о 12 год. 00 хв. у приміщенні Нижнянської сільської ради за адресою с. Нижнє, Деражнянського району.

6. Уповноважений центральний орган або уповноважений територіальний орган, що забезпечує доступ до звіту з оцінки впливу на довкілля та іншої доступної інформації щодо планованої діяльності. Департамент природних ресурсів та екології Хмельницької обласної державної адміністрації; 29000, м. Хмельницький, вул. Свободи, 70, тел. (0382) 65-69-59; e-mail:  42814282@mail.gov.ua; Контактна особа: Шибецька Валентина Олександрівна.

7. Уповноважений центральний орган або уповноважений територіальний орган, до якого надаються зауваження і пропозиції, та строки надання зауважень і пропозицій.Департамент природних ресурсів та екології Хмельницької обласної державної адміністрації; 29000, м. Хмельницький, вул. Свободи, 70,  тел. (0382) 65-69-59; e-mail:  42814282@mail.gov.ua; контактна особа: Шибецька Валентина Олександрівна. Зауваження і пропозиції приймаються протягом усього строку громадського обговорення, зазначеного в абзаці другому пункту 5 цього оголошення.

8. Наявна екологічна інформація щодо планованої діяльності. Звіт з оцінки впливу на довкілля планованої діяльності на 155 аркушах.

9. Місце (місця) розміщення звіту з оцінки впливу на довкілля та іншої додаткової інформації (відмінне від приміщення, зазначеного у пункті 6 цього оголошення), а також час, з якого громадськість може ознайомитися з ними:

1. Деражнянська міська рада: Хмельницька обл., Деражнянський р-н., м. Деражня, вул. Миру, 37,  тел. 0 (3856) 2-513-1; e-mail: dermisrada@ukr.net, контактна особа:  Івахов Андрій Васильович;

2. Нижнянська сільська рада: Хмельницька обл., Деражнянський р-н., с. Нижнє, вул. Шестакова, 1, тел. 0(3856) 9-35- 23, контактна особа Хитрук Валентина Іванівна

3. Департамент природних ресурсів та екології Хмельницької обласної державної адміністрації, адреса: м. Хмельницький, вул. Свободи, 70, тел. (0382) 65-69-59; e-mail:  42814282@mail.gov.ua; контактна особа: Шибецька Валентина Олександрівна.

Залишити відповідь