День працівника водного господарства України

розміщено в: Новини | 0

Напередодні професійного свята Дня працівника водного господарства України, яке святкується в першу неділю червня, відбулась урочиста зустріч з працівниками РОВР у Хмельницькій області.

Вітальні слова з нагоди професійного свята висловили:

  • директор Департаменту екології та природних ресурсів Хмельницької обласної державної адміністрації – Дзюблюк Тетяна Василівна.

Начальник РОВР у Хмельницькій області – Юрій Димінський, розповів про результати проведеної роботи за останні роки, про зміни і запровадження реформування в галузі водного господарства, про майбутні плани і завдання, а також привітав працівників, ветеранів праці водогосподарської галузі, вручив грамоти з відзнакою найкращим спеціалістам галузі водного господарства області.

«Всі здобутки ми маємо завдяки плідній співпраці з керівництвом Держводагентства, обласної ради, обласної держадміністрації, структурних підрозділів облдержадміністрації та інших органів виконавчої влади.

Нашими спеціалістами виконується значний обсяг робіт, але ще багато потрібно зробити. Напружені плани у нас на поточний рік. Ми докладемо максимум зусиль для збереження довкілля і забезпечення населення чистою водою в достатній кількості. Вдосконалимо систему управління водними ресурсами, запровадимо сучасні технології раціонального використання, охорони і збереження води.

Тому в день професійного свята від щирого серця хочу подякувати за роботу як усьому колективу, так і кожному фахівцеві зокрема,  завдяки спільній злагодженій роботі, ми зможемо й надалі вирішувати поставлені перед нами завдання.

З нагоди професійного свята зичу всім працівникам, а також ветеранам щастя, міцного здоров’я, добробуту та злагоди у  ваших родинах, миру та спокою на рідній землі.» – побажав під час урочистостей Юрій Мар‘янович.

Залишити відповідь