За чисте довкілля

розміщено в: Новини | 0

Щорічно напередодні Великодніх свят та Всесвітнього дня навколишнього середовища проходить весняна акція з благоустрою «За чисте довкілля».

В рамках акції 19 квітня 2019 року працівники апарату Регіонального офісу водних ресурсів у Хмельницькій області прибрали від сміття прибережну захисну смугу річки Південний Буг в межах міста Хмельницького та прилеглу територію адміністративної будівлі.

До акції долучились працівники дільниць та Шепетівського МУВГ. Ними на території області проведено прибирання від сміття та побутових відходів заплави річки Смотрич в с. Пудлівці Кам’янець-Подільського району, заплави річки Случ в с. Воронківці Старокостянтинівського району, прибережної смуги річки Вовк в м. Деражня та прибережної смуги біля ставка в м. Дунаївці

Здійснено облаштування та прибирання від сміття джерел в м. Кам’янець-Подільський, м. Дунаївці та в с. Дем’янківці Дунаєвецького району. Ліквідоване сміттєзвалище біля каналу осушувальної системи «Воронківці». Також проведено прибирання навколо територій адміністративних будівель, виробничих баз та прилеглих територій.

Загалом працівниками Регіонального офісу водних ресурсів у Хмельницькій області під час акції «За чисте довкілля» прибрано 5,2 га територій, ліквідовано 5 стихійних сміттєзвалищ, висаджено 198 дерев та 132 кущі, упорядковано 470 м2 квітників та газонів.

З метою підвищення екологічної свідомості, бережливого ставлення до навколишнього середовища до акції залучалась учнівська та студентська молодь.

Залишити відповідь