✔️Виконання заходів з охорони праці

розміщено в: Новини | 0

В Регіональному офісі водних ресурсів у Хмельницькій  області продовжується робота з забезпечення належних умов праці на виробництві, попередження випадків травматизму, дорожньо-транспортних пригод та пожеж на водогосподарських об’єктах.

?За дев’ять місяців  2019 року на виконання заходів з охорони праці в Регіональному офісі водних ресурсів у Хмельницькій області було використано 241,6 тис.грн..  

?У вересні місяці було замінено та встановлено прилади та елементи систем штучного освітлення виробничих, адміністративних та санітарно – побутових приміщень, робочих місць, проходів, аварійних виходів в адмінбудинку РОВР та виробничих базах дільниць на суму 2,4 тис.грн., для захисту працюючих від ураження електричним струмом проведено заміну та встановлення приладів та струмоведучих елементів електромережі в адмінбудинку РОВР та виробничих базах дільниць на суму 20,3 тис.грн..

?Для приведення  у відповідність з вимогами нормативно – правових актів з охорони праці виробничих та  санітарно-побутових приміщень,  робочих місць в РОВР у Хмельницькій  області було використано 38,5 тис.грн.  

✔️Для забезпечення  працівників засобами індивідуального захисту, миючими засобами, молоком використано на 1,1 тис. грн.

Залишити відповідь