Відповіді на листи і звернення, які Ви отримуєте з сайту, не мають статусу офіційного документа. Вони не можуть бути опубліковані у ЗМІ чи використані у вигляді посилань як офіційна відповідь, оскільки, згідно з законодавством України, офіційними вважаються тільки ті документи, які отримані у письмовому вигляді.

    Шановний викривачу!

    На цій сторінці Ви можете залишити коротку інформацію про вчинення корупційного або пов’язаного з корупцією правопорушення посадовими особами РОВР у Хмельницькій області, за наявності обґрунтованого переконання, що інформація є достовірною.

    Звертаємо увагу, що повідомлення про порушення вимог Закону України «Про запобігання корупції» може бути здійснено без зазначення авторства (анонімно) та іншої інформації, яка ідентифікує заявника.

    Повідомлення буде розглянуто, якщо наведена у ньому інформація стосується конкретної особи, містить фактичні дані, які можуть бути перевірені.

    У разі недотримання вказаних вимог повідомлення не розглядається. Також, не розглядаються повідомлення в яких містяться нецензурні або образливі вирази, погрози життю, здоров’ю і майну посадових осіб, а також членів їх сімей.

    Текст таких повідомлень буде надсилатись до правоохоронних органів.

    Повідомлення підлягає перевірці у термін до п’ятнадцяти днів від дня його отримання уповноваженими на здійснення такої перевірки особами.

    Якщо у вказаний термін перевірити інформацію, що міститься в повідомленні, неможливо, термін розгляду повідомлення може бути продовжений до тридцяти днів від дня його отримання. Відповідь заявнику про результати розгляду повідомлення надається у разі зазначення ним поштової адреси або електронної пошти.