Вітаємо з Міжнародним жіночим днем!

розміщено в: Новини | 0

?8-го березня у світі відзначають Міжнародний жіночий день. Першочерговою суттю цього дня є боротьба за права жінок і привернення уваги до важливих питань, як-то гендерна рівність, сексизм, насильство. Існує думка про те, що жінки представляють слабшу частину населення, мовляв, чисто по фізичним показникам вони поступаються у силі та міці чоловікам.

Проте, зараз ми з впевненістю можемо сказати, що українська ??жінка є взірцем сили, мужності та волі. Наші жінки є у війську, волонтерському русі, є медикині, які вдень і вночі рятують життя на фронті й в тилу, є українки, які беруть на свої плечі ,здавалося б, не посильні задачі, але виконують їх, вони стали потужним голосом в Україні та в усьому світі.

Тому, 8 березня – це не лише про свято жіночності, ніжності та краси. Це про силу. Це про характер. Це про цілеспрямованість та незламність. Це про те, що зараз уособлює в собі кожна жінка.???

Українці уже вдруге відзначають цей день в умовах війни. Тож бажаємо усім жінкам йти вперед, вірити у себе, бути впевненими, що поруч є надійна підтримка. Будьте щасливими й коханими?. Нехай маленькі щоденні успіхи приведуть до Великої Перемоги!??

З повагою

колектив Регіонального офісу водних ресурсів

у Хмельницькій області

Залишити відповідь