Екотолока до Міжнародного дня чистих берегів-2021

розміщено в: Новини | 0

#ЯПРИБРАВ_ТВОЯЧЕРГА4

Колектив Регіонального офісу водних ресурсів у Хмельницькій області 18 вересня долучився до проведення екотолоки в рамках відзначення Міжнародного дня чистих берегів.

Колективом Регіонального офісу водних ресурсів у Хмельницькій області спільно із Управлінням з питань екології та контролю за благоустроєм Хмельницької міської ради  очищено від сміття прибережну захисну смугу річки Південний Буг від вулиця Кам’янецька до вул. Свободи. Під час прибирання здійснювалось роздільне збирання сміття. Загалом зібрано більше 40 мішків сміття.

Також до відзначення Міжнародного дня чистих берегів долучились структурні підрозділи Регіонального офісу водних ресурсів у Хмельницькій області.

З метою попередження забруднення поверхневих вод проведено прибирання прибережної захисної смуги р. Ікопоть в с. Пашківці Хмельницького району (Старокостянтинівська дільниця), прибережні захисні смуги р. Косецька в м. Шепетівка та р. Хомора в смт. Гриців Шепетівського району (Шепетівська дільниця), прибережної захисної смуги р. Студениця в с. Дем’янківці Кам’янець-Подільського району (Дунаєвецька дільниця).

Працівниками Служби водних ресурсів басейну р. Дністер організовано та проведено з залученням громадськості прибирання прибережної захисної смуги р. Смотрич в м. Кам’янець-Подільський та прибережної смуги р. Тернава в с. Ганнівка Кам’янець-Подільського району.

Залишити відповідь