Ми за чисте довкілля!

розміщено в: Новини | 0

Природа – наш «дім». Ми маємо чудову можливість зробити свій внесок у чистоту нашого довкілля, власноруч створити красу навколо себе під час проведення весняного благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану території країни. Тож це є своєрідною шаною природі за її багатство та велич.

З метою приведення до належного естетичного та екологічного стану територій поблизу водних об’єктів та каналів, у заплавах річок, на прибережних захисних смугах та водоохоронних зонах, на меліоративних системах та водогосподарських спорудах, Регіональним офісом водних ресурсів у Хмельницькій області у період квітня-травня 2019 року були проведені заходи з благоустрою: здійснено впорядкування та очищення територій поблизу водних об’єктів, у заплавах річок, прибудинкових територій на площі 18,6га, очищено від сміття берегів водойм загальною протяжністю 12,33км; прибрано та ліквідовано 21 сміттєзвалище побутових та інших відходів, розчищено та упорядковано 9 джерел, проведено заліснення територій- висаджено 255 садженців дерев та 904 садженця кущів.

До участі у щорічній всеукраїнській акції з благоустрою “За чисте довкілля”  були залучені учнівська та студентська молодь, громадські організації, інші небайдужі люди. Працювали всі з розумінням того, що довкілля повинно бути чистим і зразковим. А це, поза сумнівом, залежить від кожного з нас.

Ми повинні зробити кращим та охайнішим той «дім» у якому ми живемо!

Залишити відповідь