✅Засідання комісії ТЕБ і НС при облдержадміністрації

розміщено в: Новини | 0

?Сьогодні під керівництвом т.в.о. голови облдержадміністрації Володимира Кальніченка відбулося планове засідання комісії з питань ТЕБ і НС при облдержадміністрації. На засіданні були присутні члени обласної комісії, керівники окремих структурних підрозділів облдержадміністрації, відомств, установ області та інші запрошені.

?Першим питанням порядку денного заслухано інформацію про стан техногенної безпеки потенційно небезпечних об’єктів, об’єктів підвищеної небезпеки та впровадження автоматизованих систем раннього виявлення надзвичайних ситуацій та оповіщення людей в разі їх виникнення.

?В продовження засідання заслухано інформацію про стан організації заходів щодо створення, використання та утримання фонду захисних споруд цивільного захисту області.

Володимир Кальніченко зауважив, що дане питання неодноразово розглядалось на засіданнях комісії з питань ТЕБ і НС облдержадміністрації, рішенням яких ставились конкретні завдання. За його словами, окремі міста і райони поставились до виконання поставлених завдань відповідально, в результаті проведеної роботи покращено стан справ, але є такі які віднеслись до виконання завдань безвідповідально, не вживають заходи щодо приведення споруд в готовність.

?Більш детально з даного питання доповів начальник управління з питань цивільного захисту населення облдержадміністрації Юрій Корева. Юрій Миколайович розповів про стан організації роботи з навчання керівного складу органів управління у сфері цивільного захисту та населення  щодо порядку дій під час виникнення надзвичайних ситуацій та створення резервних фондів та  місцевих матеріальних резервів.

?Також було разглянуто ряд інших питань та прийнято відповідні рішення комісії. У засіданні взяв участь заступник начальника РОВР у Хмельницькій області Лесневич О.В.

https://www.adm-km.gov.ua/?p=61500

Залишити відповідь