Виготовлення паспортів водних об’єктів та технічної документації на гідротехнічні споруди водних об’єктів області

розміщено в: Новини | 0

?Передача водних об’єктів у користування на умовах оренди суб’єктам аквакультури здійснюється відповідно до ст..51 Водного кодексу України, при наявності паспорта водного об’єкта.

?Порядок розроблення паспорта водного об’єкта та його форма затверджено наказом Мінприроди України від 18.03.2013 № 99 «Про затвердження порядку розроблення паспорта водного об’єкта». 
?Уповноваження щодо надання водних об’єктів у користування на умовах оренди у межах населених пунктів належать сільським, селищним та міським радам, а за межами населених пунктів – обласним державним адміністраціям.

Регіональний офіс водних ресурсів у Хмельницькій області продовжує виконувати роботи по розробленню паспортів водних об’єктів у Хмельницькій області та виготовленню технічних характеристик (Паспорт ГТС) на гідротехнічні споруди (ГТС), ставків та водосховищ, для подальшого отримання в установленому чинним законодавством порядку правовстановлюючих документів на гідротехнічні споруди штучних водних об’єктів і впровадження їх платного використання шляхом передачі в оренду.

 ?Станом на 13.12.2019 року спеціалістами РОВР у Хмельницькій області розроблено 86 паспортів водних об’єктів та виготовлено паспорти ГТС на 67 гідротехнічних споруд водних об’єктів.

Залишити відповідь