Всесвітній день безпеки та здоров’я на роботі – 2021

розміщено в: Новини | 0

У 2021 році День охорони праці відзначається під гаслом ”Передбачати, готуватися та реагувати на кризи – інвестуймо зараз у стійкі системи БЗР”.
Через пандемію COVID-19 роботодавці, працівники та населення в цілому зіткнулися з безпрецедентними викликами, пов’язаними з вірусом SARS-CoV-2, та численними наслідками, які він спричинив у сфері праці. Всесвітній день безпеки та здоров’я на роботі присвячений стратегіям зміцнення національних систем безпеки та здоров’я на роботі (БЗР), спрямованим на посилення життєстійкості та протидії нинішнім і майбутнім кризам з урахуванням винесених уроків і набутого досвіду в сфері праці.
Відзначення Всесвітнього дня охорони праці  – це можливість звернути увагу суспільства на проблеми збереження життя та здоров’я працівників, активізувати зусилля всіх учасників виробничого процесу щодо попередження нещасних випадків на виробництві та сприяти організації гідних і безпечних умов праці для працівників, а також долучатися до роботи з формування культури безпеки та гігієни праці в цілому.

Залишити відповідь