День Дністра

розміщено в: Новини | 0

Цьогоріч Міжнародний день Дністра відзначали 26 травня? (в останю неділю травня).
Представники Регіонального офісу водних ресурсів у Хмельницькій області долучились до святкування Міжнародного Дня Дністра, яке було проведено в міському парку Івано-Франківська.

До відзначення свята, Дністровське БУВР провело ✅всеукраїнський конкурс фотографій і поезії «Дністер – ріка життя і краси».
✅Відкрили фотовиставку найкращих світлин та виставку художника – імпресіоніста Гулька Данила у мистецькій галереї Бастіон.

Розпочалося святкування на міському озері Івано-Франківська із змагань з веслування на байдарках і каное, за «Кубок Дністра».

Як зауважила під час урочистостей голова Держводагентства Ірина Овчаренко, це свято є унікальною нагодою, щоб задуматися над важливістю водних ресурсів і весело провести час.

“Які б не були чудові і продумані реформи у водній сфері, якщо суспільство не змінить своє відношення до річок – дуже складно досягнути позитивного результату. Тому водна політика має викарбуватися у нашій свідомості. Тож не залишайте сміття на берегах річок, не користуйтеся фосфатними миючими засобами і раціонально використовуйте воду”, – закликала Ірина Овчаренко.

Залишити відповідь