Засідання Міжвідомчої комісії по узгодженню режимів роботи водосховищ, водогосподарських систем басейну річки Південний Буг

розміщено в: Новини | 0

01 листопада 2023 року відбулося засідання Міжвідомчої комісії по узгодженню режимів роботи водосховищ комплексного призначення та водогосподарських систем району басейну річки Південний Буг на осінній та зимовий періоди 2023-2024 років. Участь у засіданні взяли  представники РОВР у Хмельницькій області.

Під час засідання було заслухано інформацію БУВР річки Південний Буг щодо аналізу водогосподарської обстановки  у 2023 році в басейні Південного Бугу, виконання встановлених режимів роботи водосховищ та водогосподарських систем. Також представниками Вінницького та Миколаївського облгідрометеоцентрів було поінформовано про прогноз водності у басейні річки Південний Буг в осінній період 2023 року та зимовий період 2024 року. За результатами розгляду та обговорення на Міжвідомчій комісії було узгоджено пропозиції учасників водогосподарського комплексу щодо режимів роботи водосховищ, водогосподарських систем басейну річки Південний Буг на осінній та зимовий періоди 2023-2024 років, в тому числі для 2-х руслових водосховищ – Щедрівського та Новокостянтинівського і ставка Меджибіжської ГЕС, які розташовані на річці Південний Буг на території Хмельницької області.

Залишити відповідь