З Днем Незалежності України!  

розміщено в: Новини | 0

24 серпня 1991 року Верховною Радою УРСР ухвалено Акт проголошення незалежності України. 

Втретє, за останні 400 років визвольної боротьби, Україна здобула статус суверенної Держави.

Наша держава в той же день – 24 серпня 1991 року офіційно отримала назву Україна, згідно історичним традиціям. Саме тоді був започаткований процес затвердження офіційних державних атрибутів – прапора, гімну, герба.

Незважаючи на швидке визнання незалежності України усіма країнами світу, всі ми знаємо, що боротьба за незалежність триває й досі. 

У 2023 році в умовах повномасштабної війни Україна відзначає 32-й рік незалежності. 

Колектив РОВР у Хмельницькій області вітає  з цим важливим святом, яке символізує нашу незалежність, гордість і духовну силу. Сьогодні ми святкуємо нашу державність, нашу спільну історію і наше майбутнє, яке ми будуємо разом.

Нехай цей день буде наповнений радістю, патріотизмом і надією. Нехай кожен крок, який ми робимо, буде спрямований до процвітання нашої країни. Нехай усі наші зусилля приносять позитивні зміни і розвиток, нехай Україна процвітає і стає ще сильнішою.

Цей день – час для згуртованості, для вшанування наших героїв, для відзначення досягнень і вшанування тих, хто жертвував і жертвує своїм життям за нашу свободу. Ми завжди будемо пам’ятати їх мужність і відданість.

Зичимо вам   міцного духу, невпинного розвитку і безмежного щастя. Нехай наша Україна процвітає, нехай ми назавжди залишимось єдиною сильною сім’єю.

 Разом до Перемоги!                                                                                                      

 Слава Україні!

Героям Слава!

Залишити відповідь