З нагоди прийдешнього професійного свята начальник Регіонального офісу водних ресурсів у Хмельницькій області Наталія Галкіна привітала колектив  зі святом.

розміщено в: Новини | 0

У першу неділю червня в Україні відзначається День працівників водного господарства.

Сьогодні в актовому залі Регіонального офісу водних ресурсів у Хмельницькій області з нагоди прийдешнього професійного свята начальник Регіонального офісу водних ресурсів у Хмельницькій області Наталія Галкіна привітала колектив зі святом.

«Вже вдруге ми відзначаємо це свято в умовах повномасштабної війни з росією. Однак, незважаючи на труднощі кожен з Вас сумлінно виконує свої обов’язки, за що я Вам щиро вдячна. Від згуртованості та відповідального ставлення кожного з нас до своєї роботи залежить майбутнє нашої держави. Ми робимо свою справу задля великої ?? Перемоги» – наголосила Наталія Галкіна.

Окремо начальник Офісу відзначила працівників, що служать у Збройних Силах України та подякувала усім воїнам, які боронять нашу землю від ворога.

Кращих працівників Регіонального офісу водних ресурсів у Хмельницькій області нагороджено з нагоди професійного свята за сумлінну працю, високий професіоналізм, відповідальне ставлення до справи.

Залишити відповідь