Круглий стіл до Всесвітнього дня води

розміщено в: Новини | 0

Сьогодні, 22 березня в приміщенні Регіонального офісу водних ресурсів у Хмельницькій області з нагоди відзначення Всесвітнього дня водних ресурсів відбулась зустріч зі студентами спеціальності “Екологія” кафедри екології та біологічної освіти Хмельницького національного університету.

Зустріч проведено у форматі круглого столу під головуванням в.о. заступника начальника Регіонального офісу водних ресурсів у Хмельницькій області Катерини Швець та за участі доцентів кафедри екології та біологічної освіти Ольги Єфремової та Сергія Шевченка.

Під час зустрічі майбутніх екологів ознайомили з водним фондом Хмельницької області, охарактеризували водні ресурси, їх стан та нагальні проблеми водних ресурсів у нашому регіоні.

Учасникам заходу нагадали про важливість загального доступу до чистої води і численні загрози з якими стикається людство та закликали до активної позиції екосвідомого громадянина.

Головне завдання Всесвітнього дня води – привернення уваги спільноти до проблем водних об’єктів в умовах воєнної агресії, нестачі питної води, необхідності збереження, відновлення та раціонального використання водних ресурсів.

Увесь цивілізований світ має об’єднатися навколо води та використовувати воду для миру, закладаючи основи більш стабільного та процвітаючого майбутнього.

Згуртованість та бажання нагадати людству про надзвичайну важливість водних ресурсів для навколишнього середовища і розвитку суспільства обов’язково приведе нас до позитивних змін в країні та доброго стану водних ресурсів.

Залишити відповідь