Хмельниччина доєднується до руху за чисту планету!

розміщено в: Новини | 0

Цьогорічний Всесвітній день прибирання World Cleanup Day проходить в адаптованих до воєнного стану умовах під гаслом “Нехай небо буде мирним, а Україна чистою”??

Працівники РОВР у Хмельницькій області спільно з ГО “Річки Хмельниччини”, громадськими активістами та небайдужими жителями м. Хмельницький прибирали береги українського Південного Бугу?
Основна мета заходу – формування культури чистоти, правильного поводження з відходами та відповідального споживання серед громадян, об’єднання зусиль заради екологічного майбутнього?

Разом з тим, під час заходу було відібрано проби води з річки Південний Буг в м. Хмельницький для подальшого проведення вимірювання лабораторією моніторингу вод Західного регіону Дністровського БУВР?Результати вимірювань в подальшому будуть оприлюднені та стануть предметом обговорень серед екологічної спільноти для прийняття відповідних рішень?

Захищаючи водні об’єкти від бруду та сміття, дотримуючись елементарних речей під час відпочинку біля водойм, ми зміцнюємо нашу країну зсередини, покращуємо її екологічний стан, згуртовуємося та об’єднуємося, а значить посилюємо дух протистояння ворогові та наближаємо перемогу✊

Але не забуваємо одну просту істину: “Чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять”☝️

Віримо в ПЕРЕМОГУ!
Дякуємо ЗСУ!
Все буде УКРАЇНА!??

Залишити відповідь