Щодо передачі  частини меліоративних фондів

розміщено в: Новини | 0


?На виконання доручень Держводагентства, Хмельницької ОДА здійснюється інвентаризація та обстеження меліоративних фондів, та відповідно до узгоджених з Держводагентством критеріїв використання (обслуговування) меліоративних фондів, виконано їх розподіл на активну та пасивну частини, з подальшою передачею пасивної частини на безоплатне зберігання органам місцевого самоврядування, сільськогосподарським товаровиробникам-землекористувачам меліорованих земель області.

?       Працівниками Регіонального офісу водних ресурсів у Хмельницькій області постійно ведеться робота по передачі частини меліоративних фондів,- мережі каналів та гідротехнічних споруд, розташованих на цих каналах, на безоплатне зберігання сільгосптоваровиробникам.

? До договору про безоплатне зберігання, який укладається з кожним сільгосптоваровиробником, додається акт приймання-передачі  осушувальної меліоративної мережі та гідротехнічних споруд, план-схема розміщення меліоративних фондів, які передаються на зберігання та розробляються правила експлуатації меліоративної мережі каналів і гідротехнічних  споруд та її утримання.

     Станом на 01.01.2020року Регіональним офісом водних ресурсів у Хмельницькій області передано на зберігання сільськогосподарським товаровиробникам та органам місцевого самоврядування 333км міжгосподарських  каналів та 201 гідротехнічна споруда.

Залишити відповідь