Ініціативу щодо популяризації Всесвітнього дня води цього року підтримали територіальні громади Хмельницької області

розміщено в: Новини | 0

Нашу ініціативу щодо популяризації Всесвітнього дня води підтримали територіальні громади Хмельницької області, які привернули увагу громадськості до необхідності охорони водних ресурсів та їх раціонального використання.

Такі заходи сприяють підвищенню рівня обізнаності про значення і важливість води для продовження життя на Землі, а також показують, як раціональне використання водних ресурсів впливають на покращення рівня економіки й соціального добробуту.


У місцевих засобах масової інформації, з цієї нагоди, розміщували тематичні статті щодо проблем якості питної води, в освітніх закладах територіальних громад проводились тематичні лекції, екоквести, конкурси малюнків та плакатів, переглядались фільми та мультфільми, присвячені Всесвітньому дню води.
Також на офіційних вебсайтах територіальних громад розміщено інформаційно-просвітницькі матеріали до Всесвітнього дня води.


Ми щиро вдячні кожному, хто взяв участь в запропонованій нами ініціативі, приуроченій до Всесвітнього дня води.


Віримо, що наша з вами згуртованість та бажання нагадати людству про надзвичайну важливість водних ресурсів для навколишнього середовища і розвитку суспільства обов’язково приведе нас до позитивних змін в країні та доброго стану водних ресурсів.

Залишити відповідь